Koeckebackers wint Vedis New Retail Champion

Koeckebackers
Gister waren wij aanwezig bij het VEDIS New Retail Champions event in Utrecht bij Capgemini Nederland.
 
Joep Langen van het concept Koeckebackers hield daar een zeer inspirerende pitch om zijn concept de prijs te laten winnen, wat uiteindelijk ook gelukt is met maar liefst 53% van de stemmen.
Koeckebackers
 
In een eerlijk en oprecht verhaal, verteld vanuit zijn hart en passie is duidelijk geworden dat Koeckebackers een concept is wat bij wil dragen aan een betere maatschappij. Een concept wat mensen een eerlijke kans wilt geven in de arbeidsmarkt via een talentontwikkelprogramma.
 
Koeckebackers hebben een mooie missie:
 
“Koeckebackers maakt bijzonder goeie koeck, zeker. Maar die koeck is eigenlijk niet meer dan een hulpmiddel. Het gaat ons er vooral om jongvolwassenen een plek te geven die – om wat voor reden dan ook – al een tijdje buitenspel staan. Mensen die in de bijstand zitten maar eigenlijk wel weer op weg willen. Net als ons het avontuur aan willen gaan en zichzelf heel goed willen leren kennen.”.
 
10-koekje-meten1-1140x760
Wij wensen Marien, Joep en het hele team veel succes met dit mooie concept!
Social RetailPassie