Bar O – popup op Horecava

Bar O

Vandaag bezochten wij de Horecava in Amsterdam.

Hoogtepunt was zeker de pop-up locatie van Bar O in Hal 1. Initiatiefnemers Tom de Rooij en Timo Stemerdink wonnen eerder dit jaar de Nationale RestaurantPITCH met hun unieke concept.

In het concept, waarbij kleine gerechten en cocktails evenveel aandacht krijgen, draait het om verfijnde smaak, ideale combinaties en een perfecte balans tussen eten en drinken. De chefs en bartenders werken zij aan zij aan de gerechten en cocktails die zo op elkaar zijn afgestemd dat ze elkaar versterken.

Bar O

Bar O

De passie waarmee Tom verteld over het concept, de gerechten en de combinaties tussen de gerechten en de cocktails is bewonderenswaardig.

De inrichting van de pop-up locatie is urban jungle. Dankzij het gebruik van groen ontstaat een knusse en fijne ruimte om in te verblijven. Dit zullen ze ook doorvoeren bij hun eerste echte restaurant, want dat is hun ultieme droom en doel…een locatie in Amsterdam.

Bar O

Bar O

Wij wensen Tom en Timo ontzettend veel succes met hun waanzinnig mooie concept!

 

Social RetailPassie