Van Os tassen en koffers opent 30e winkel in Utrecht

vanostassenkofferslogo

UTRECHT – Op vrijdag 9 november opent Van Os tassen en koffers een nieuw filiaal in van Hoog Catharijne. Het wordt de 30e vestiging van het familiebedrijf, dat sinds 1929 bestaat. De keuze voor deze extra locatie lag voor de hand. De meeste bestellingen in de webshop komen namelijk uit Utrecht.

Met de nieuwe vestiging wil Van Os tassen en koffers vooral de bereikbaarheid verbeteren en dichter bij klanten komen te staan. “Via de webshop krijgen wij al veel bestellingen van inwoners van Utrecht. Met de nieuwe vestiging kunnen wij hen nog beter bedienen en kunnen klanten profiteren van de service die wij aanbieden in de winkel. Daarbij is het vernieuwde Hoog Catharijne perfect bereikbaar met het OV”, aldus directeur Hein van Os.

Feestelijke opening

Iedereen is welkom om de opening op vrijdag 9 november om 10:00 uur bij te wonen. Er zijn speciale aanbiedingen in de openingsweek. Zo ontvangen de eerste 300 bezoekers een goed gevulde goodiebag en zijn er speciale kortingsacties op de tassen van de merken Burkely en DSTRCT.

Een ander keertje langskomen? Bekijk hier de openingstijden.

Social RetailPassie